Τοποθεσία

ΛΙΓΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣΟΥΡΙ

Η παραλία Μασούρι είναι η πιο δημοφιλής παραλία του νησιού, λόγω των άρτια οργανωμένων εγκαταστάσεων, των συναρπαστικών θαλάσσιων σπορ, των καφέ και των μπαρ δίπλα στη θάλασσα. Η παραλία έχει καταγάλανα νερά και χρυσαφένια άμμο που την καθιστούν ιδανικό προορισμό και για οικογένειες. Είναι εύκολα προσβάσιμο καθώς βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τον κεντρικό δρόμο του Μασουρίου. Τα Koralli Studios απέχουν μόλις λίγα μέτρα. Μπορείτε να πάτε στην παραλία οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και όσες φορές θέλετε. Είναι τόσο κοντά.

ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ

Η Κάλυμνος είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς αναρρίχησης στον κόσμο. Η εξαιρετική ποιότητα και η ποικιλομορφία των βράχων δημιουργούν ανεξάντλητες διαδρομές, που περιμένουν να κατακτηθούν. Οι κλιματικές συνθήκες, το μαγευτικό τοπίο και η εύκολη πρόσβαση στις διαδρομές συνέβαλαν στη διάδοση της φήμης του νησιού. Το Koralli Studios απέχει μόνο μια μικρή βόλτα με σκούτερ από τις περιοχές αναρρίχησης, γεγονός που το καθιστά ιδανική διαμονή για όσους αγαπούν την αναρρίχηση.

CAFE, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΜΑΣΟΥΡΙ

Μια ποικιλία από εστιατόρια, καφετέριες, μικρά τοπικά μπαρ και μίνι μάρκετ βρίσκονται κοντά στο Koralli Studios. Αν αναζητάτε επιλογές μεταφοράς κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στην Κάλυμνο, υπάρχει σταθμός λεωφορείων, γραφεία ενοικιάσεων σκούτερ και υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων όλα σε κοντινή απόσταση. Απολαύστε τις γεύσεις της εξαιρετικής ελληνικής κουζίνας επισκεπτόμενοι τα εστιατόρια του Μασουρίου. Πιείτε ένα ποτό με τους φίλους σας στο μπαρ με ωραία μουσική και ατμόσφαιρα.